Skip to content
Upcoming

De Nike Space Hippie 04 komt in een vrolijke colorway

17 augustus 2020 12:00
De Nike Space Hippie 04  komt in een vrolijke colorway

Nike is lekker bezig geweest met het recyclen van materialen om er vervolgens een nieuwe sneaker van te maken. Dit zien we terug op verschillende modellen. De Nike Space Hippie 04 is daar 1 van, dit keer heeft de sneaker een vrolijk bovenwerk. De Nike Space Hippie 4 ‘Light Arctic Pink’ is deze maand nog verkrijgbaar. Naast dat dit een prachtige colorway is, is het ook nog eens een duurzame sneaker. Dit komt door de gerecyclede materialen. 

Nike Space Hippie 04 ‘Light Arctic Pink’ | CD3476-700 & CZ6398-700 

Het is ondertussen wel bekend dat de Nike Space Hippie 04 van gerecyclede materialen is gemaakt. Ondanks dat zijn er toch veel kleuren beschikbaar. De ‘Light Arctic Pink’ colorway beschikt over een roze bovenwerk. Aan de binnenzijde van de sneaker is en een grijs vlak te zien met siksels in de kleur ‘Lemon Venom’. Deze kleur zien we terug op de andere stiksels op de sneaker en de lus op de hiel. De swoosh zien we in een vervaagde zwarte kleur op het middenvlak en op de neus in het grijze vlak.

-De Nike Space Hippie 04 ‘Light Arctic Pink’ zal verkrijgbaar zijn vanaf 20 augustus, dat is dus al bijna! De sneaker zal bij Nike gereleased worden en bij diverse geselecteerde Nike-retailers. Voor €140,- kan je dit paartje scoren. Natuurlijk kan je de sneaker hieronder checken! En wil jij nooit iets missen over de leukste sneakers? Volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender.

NIke Space Hippie 04 'Light Arctic Pink'

CZ6398-700 · Prijs vanaf €63,-

Naar alle aanbieders