Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk krijgt de bekende Air Max 90 ‘Infrared’ colorway

7 januari 2020 14:30
De Nike SB Dunk krijgt de bekende Air Max 90 ‘Infrared’ colorway

2020 wordt het jaar van twee Nike sneakers: De SB Dunk en de Air Max 90. Maar nu worden deze twee sneakers gecombineerd! De Nike SB Dunk krijgt dan ook de welbekende ‘Infrared’ colorway.

Natuurlijk hebben we de laatste tijd al veel gezien over zowel de Nike SB Dunk als de Air Max 90. Zeker de Travis Scott Dunk doet veel stof opwaaien. We wachten al een tijdje op de bekendmaking van de Air Max 90 ‘Infrared’, aangezien we deze zeker verwachten in 2020, maar komt deze colorway eerst op de Dunk. De sneaker heeft een grijze basis gekregen die van suède is gemaakt. De tong, toebox en het hielstuk komen in een witte kleur en zijn gemaakt van mesh, net als de Air Max 90. De ‘Infrared’ kleur vinden we terug op de heeltab, tong en de outsole. De zwarte kleur, die op de mudguard van de Air Max 90 zit, is terug te vinden op het achterste paneel van de sneaker.

De voorlopige release van de Nike SB Dunk Infrared staat deze maand nog gepland! Op 20 januari 2020 wordt de sneaker verwacht, let wel op deze zullen enkel bij skateshops uitkomen, een Orange Label release. Voor updates rondom deze release kan je natuurlijk de releasekalender in de gaten houden, wanneer er meer bekend is delen we dit hier!


Nike SB Dunk Low ISO ‘Infrared’

Nike SB Dunk Infrared
Afbeelding: wavytrillbaby
Nike SB Dunk Infrared
Afbeelding: westsideskateshop