Skip to content
Upcoming

De Nike SB Blazer in een “Bruised Peach” colorway

4 oktober 2018 15:09
De Nike SB Blazer in een “Bruised Peach” colorway

Shop nu de nieuwste  Nike SB Blazer Low ! De nieuwe SB Blazer is ter eren van de staat Georgia en met een knipoog naar pro skateboarder, Grant Taylor. Georgia staat ook wel bekend als de “Peach State” en dat is terug te zien in het ontwerp.

Het is dus geen verassing dat de nieuwe Nike Blazer perzik details heeft. Het bovenwerk van de sneaker is in een oranje pezik kleur. Op zijkant van de sneaker is een grote Swoosh te vinden. Het bijzondere aan dit ontwerp is de Swoosh. Na verloop van tijd zal de Swoosh gaan slijten en komt er een paarse kleur in plaats van wit. Net zoals wanneer een perzik van kleur verandert. Dit hebben we al een keer eerder gezien, namelijk bij de Jordan 1 die afgelopen augustus is gereleased. Op de hiel en inlegzool is een perzik geborduurd wat een mooi detail is bij het ontwerp.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike SB Blazer GT “Home State Georgia”

Prijs: €95,00
Colorway: Circuit Orange/Natural-Team Red
Stylecode: 716890-816
Shoplink>>