Skip to content
Upcoming

Grant Taylor toont een ACG geïnspireerde Nike SB Blazer

1 oktober 2020 12:42
Grant Taylor toont een ACG geïnspireerde Nike SB Blazer

De Nike Blazer maakt een grote comeback. Nieuwe releases staan op de planning. Zo ook de nieuwe Nike SB Blazer, die geïnspireerd is op AGC. Gisteren toonde Nike SB team skater Grant Taylor namelijk de eerste foto’s van de op ACG geïnspireerde Nike SB Blazer op zijn Instagram. Een kleding en schoenen lijn van Nike gemaakt voor outdoor activiteiten. De eerste foto is verschenen. Lees verder voor alle informatie die wij nu hebben, van deze te gekke nieuwe SB Blazer.

Nike ACG staat voor All Conditions Gear. De collectie is geïnspireerd op de Fuji, de grootste vulkaan in Japan. De kleding lijn is gemaakt voor activiteiten in de natuur en wordt daarvoor ook goed getest. Sneakers, sandalen, jassen, regen pakken, shirts en truien zijn te vinden in de ACG collectie. Ook zitten er kledingstukken gemaakt van sustainable materialen tussen.

Nike SB Blazer ACG

Het bovenwerk van de Blazer is opgedeeld in twee delen die bestaan uit canvas en leer. Ook op de veter gaat deze bruine kleur verder. De Swoosh is zwart. Deze kleur komt terug in de zwart met wit speckled zool. Verder heeft de sneaker een opvallend paars detail op de achterkant, heirop staat een fel oranje Nike logo. Nieuwsgierig? Bekijk de foto hier onder!

De release datum weten we helaas nog niet. De SB Blazer is te volgen op onze website, wanneer we meer informatie hebben over de release zal het hier verschijnen. Bekijk de Sneakerjagers release kalender, zo mis je nooit een nieuwe release!

image by @downsouthinhell