Skip to content
Upcoming

De Nike React Element 55 krijgt een ‘Overbranding’ makeover

7 januari 2019 15:42
De Nike React Element 55 krijgt een ‘Overbranding’ makeover

In 2018 zagen we het nieuwe model, de Nike React Element 55 tot leven komen. Na het succes van de 87 werd deze al snel vervolgt met de 55, beide een instant hit. Na een aantal succesvolle colorways krijgt de Element 55 nu een overbranding makeover. 

Het afgelopen jaar is Nike veel bezig geweest met het experimenteren met colorways, eentje daarvan was de overbranding iteratie. De naam zegt het eigenlijk al, hij bestaat namelijk uit zoveel mogelijk Nike branding details.

Terwijl de React Element 55 normaal een erg knallende/drukke colorway heeft valt deze colorway nog mee. De upper is uitgevoerd in een licht grijze kleur met donker en nog lichtere grijstinten. Met de fel rode en blauwe details wordt de sneaker lekker in contrast gebracht. Uiteraard wordt dit afgetopt met de overbranding details, zoals de NIKE+swoosh strip op de heel.

De upper rust op een zacht bedje genaamd React die uitegvoerd is in het wit met grijze details. Overall en super clean schoentje met wat toffe details, perfect voor een rustig outfitje!

Naast de foto’s is er nog geen extra informatie bekend maar we verwachten binnenkort een aankondiging van Nike. Keep an eye op onze release kalender voor eventuele updates.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike React Element 55 ‘Overbranding”

Releasedatum: TBA
Prijs: €130,-
Colorway: Blue, Red/Grey
Stylecode: TBA

Overbranding
Pictures by: US11
Overbranding
Overbranding
Pictures by: US11