Skip to content
Upcoming

De Nike P-6000 komt in een nieuwe frisse colorway

5 maart 2019 09:57
De Nike P-6000 komt in een nieuwe frisse colorway

Enige tijd geleden heeft Nike de P-6000 uitgebracht in twee klassieke running colorways. Er gaan op het moment beelden rond van een nieuwe retro colorway van het befaamde model.

2019 is pas net van start gegaan en het is voor veel mensen nog een raadsel welke kant Nike nou op wil gaan. Met de komst van de Adapt BB, verschillende collabs en meer, weet men niet wat Nike van plan is. Begin dit jaar verschenen er nieuwe Nike P-6000. Dit model wordt bijna nooit uitgebracht door Nike maar toch zet het sportmerk voort met het retro model.

De sneaker zelf staat bekend om zijn klassieke look en echte hardloop feeling. Het geavanceerde bovenwerk zorgt ervoor dat de sneakers er comfortabel maar ook trendy uitzien. Het bovenwerk is gemaakt van verschillende materialen, zoals mesh en leer. Ook is er op de zijkant een grote plastic Swoosh die geborduurd is met een gouden stiksel.

Bij veel retro runner liefhebbers valt de Nike P-6000 goed in de smaak. Wees daarom alert en grijp aanstaande donderdag, 7 maart 2019, je kans om deze heerlijke sneakers te scoren. Ze zullen uitkomen bij Nike en geselecteerde Nike retailers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike P-6000 WMNS 'White Gold Red'

BV1021-101 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders

P-6000
P-6000
P-6000