Skip to content
Upcoming

De Nike M2k Tekno krijgt een frisse nieuw look

12 maart 2019 16:03
De Nike M2k Tekno krijgt een frisse nieuw look

Toen eind 2017 de chunky sneaker trend opkwam is Nike direct op deze trend ingesprongen. Met zijn rijke geschiedenis aan retro en chunky sneakers was het makkelijk om oude modellen terug te brengen. Toch gooide Nike het op een andere tour. Ze zijn een nieuw model gaan ontwikkelen en hier kwam de Nike M2K Tekno uit. Het model heeft veel invloeden van de Nike Air Monarch maar is door zijn astronomische looks naar een ander niveau gebracht.

Naast zijn looks is het model ook bekend geworden door de herkenbare stijl die Nike doorvoert. Het model is uitermate geschikt voor felle kleuren maar ook voor rustige tonal colorways. Nike heeft zich de afgelopen jaren daarom niet ingehouden met het uitbrengen van deze beide stijlen.

Met deze nieuwe Nike M2k Tekno gaat Nike verder op dit concept door een Fuchsia canvas materiaal te gebruiken. Dit materiaal heeft veel weg van een gewaxt canvas en het is gemaakt met voornamelijk een paarse kleur. Door de speciale coating heeft het model een extra vleugje magie.

Een groot voordeel van dit Fuchsia canvas materiaal is dat het erg dynamisch is. Vanuit verschillende hoeken oogt het materiaal een andere kleur te hebben. Als we alles combineren, de zool, de looks, en deze colorway kunnen we een ding garanderen. Met deze sneakers draaien mensen zich voor je om!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike M2K Tekno SE 'Laser Fuchsia'

AV4221-600 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

M2k
M2k
M2k
M2k
Images by: Nike