Skip to content
Upcoming

De Nike M2K Tekno in een opvallende “Red Suede” colorway

19 september 2018 13:10
De Nike M2K Tekno in een opvallende “Red Suede” colorway

Afgelopen zomer is de Nike M2K Tekno geintroduceerd en het model staat bekend om zijn chunky ´´dad shoe´´ silhouet. De sneaker is al in verschillende colorways gereleased. De sneaker beschikt meestal over een eenvoudig kleuren pallet met ingetogen detaillering maar komt nu in een opvallende colorway! Het design van de M2K Tekno heeft veel weg van de Monarch 1. Het paar beschikt over technische elementen van de Monarch 4 en geeft hiermee de typische dad shoe look. Vooral nu de dad shoe trend helemaal hip is kan je de M2k Tekno niet missen. Er zitten meerdere swooshes over de sneaker.

De nieuwe Tekno heeft een opvallende rode colorway. Het bovenwerk is fel rood en de sneaker beschikt over nubuck overlays. Ook heeft het bovenwerk verschillende panelen van suede. Op de neus en de hiel zitten metallic gouden details, ook dit is nieuw en biedt een interessant contrast naast de rode kleur. De chunky zool, wat zeker een eyecatcher is, heeft een witte kleur. De zool zorgt ook voor een extreem comfortabele feeling. De nieuwe Nike Tekno M2K is verkrijgbaar.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike M2K Tekno Wmns

Releasedatum: TBA
Prijs:
€110,00
Colorway: Red-Red-White
Stylecode: AV7030/600
Shoplink>>