Skip to content
Staff Picks

De Nike End Of Season sale is nu live

31 maart 2022 11:31
De Nike End Of Season sale is nu live

De Nike End Of Season sale gaat vandaag live. Van 31 maart 2022 9:00 uur tot en met 14 april 2022 9:00 uur shop je de beste sneakers, kleding items en accessoires met kortingen die wel op lopen tot 50%. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij de beste picks voor je op een rijtje gezet.

Nike Air Huarache

Nike Air Huarache
Nike Air Huarache

Het eerste opvallende paartje uit de Nike End Of Season Sale, is deze Air Huarache. De sneaker combineert de kleuren off-white, oranje en roze. De upper is van neopreen en de overlays zijn van leer. Op de tong is het Huarache embleem gezet. De bekende hiel strap kleurt zwart.

Air Force 1 Pixel SE

Nike Air Force 1 Pixel SE
Nike Air Force 1 Pixel SE

De Air Force 1 Pixel SE haalt zijn inspiratie uit de classic Air Force 1. Hierbij voegt de Pixel verschillende elementen aan het silhouet. Zo heeft de middenzool pixel-achtige elementen gekregen die de sneaker een speelse look geven. De Swoosh en hiel tab hebben een panter motief gekregen.

Nike Dunk Low SE

Nike Dunk Low SE
Nike Dunk Low SE

De Nike Dunk Low SE voor de dames heeft een frisse look. De upper kleurt lichtroze en is gemaakt van leer. De Swoosh op het middenpaneel combineert verschillende stijlen. Zo begint de Swoosh met een panterprint en heeft deze bij de hiel een metallic zilveren look. Op de hiel komt het Nike logo naar voren.

SB Zoom Blazer Mid

Nike SB Zoom Blazer Mid
Nike SB Zoom Blazer Mid

Ook de Nike SB Zoom Blazer Mid is in de End Of Season sale te vinden. De sneaker kleurt cognac bruin en heeft oranje details. De upper is van suède en de Swoosh en hiel tab zijn gemaakt van leer. Op de tong is het Nike SB embleem geplaatst.

Nike Air Force 1 dames

Nike Air Force 1
Nike Air Force 1

Deze Nike Air Force 1 voor de dames heeft een winterse look. Het bovenwerk kleurt zwart en is van leer. Het middenpaneel heeft een hairy feel. De middenzool kleurt off-white en matcht goed met de details op de upper. Op de tong is het Nike Air logo geplaatst.

Nike Air Max 95

Nike Air Max 95
Nike Air Max 95

De Nike Air Max 95 is een echte klassieker. De sneaker heeft een dynamisch design. De golvende overlays op het bovenwerk geven de Air Max 95 een moderne look, evenals de meerdere Air Units in de middenzool. De upper is van mesh en de overlays zijn van leer. Op de hiel is de Swoosh gezet.

Nike Air Huarache LE

Nike Air Huarache LE
Nike Air Huarache LE
Nike Air Huarache LE

Een ander opvallend paartje uit de Nike End Of Season sale, is de Air Huarache LE ‘Praline’. De sneaker heeft een chique look en combineert de kleuren paars en goud. De upper is van neopreen en de overlays zijn van leer. De kraag kleurt dieppaars en geeft het paartje een luxueuze look. De middenzool kleurt goud.

Nike Dunk Low SE

Nike Dunk Low SE
Nike Dunk Low SE

Een andere colorway van de Nike Dunk Low SE, is deze zwarte. Evenals de hierboven genoemde lichtroze variant, heeft ook deze colorway een panterprint op de Swoosh. Deze heeft bij de hiel een metallic gouden look. De upper is van leer en de tong van nylon.

Nike Air Force 1 Pixel

Nike Air Force 1 Pixel
Nike Air Force 1 Pixel

De Nike Air Force 1 Pixel voor dames heeft een lichte colorway en combineert roze en gouden details op de beige upper. Het bovenwerk is van zacht suède. De middenzool heeft verschillende elementen gekregen die hinten naar de naam Pixel. De hiel tab kleurt lichtroze.

Nike Force 1 ’06 – kleuterschoen

Nike Force 1 '06
Nike Force 1 '06

Als laatste hebben we deze Nike Air Force 1 ’06 voor de kleinsten onder ons. De sneaker kleurt wit en heeft paarse details op het bovenwerk. De Swoosh op het middenpaneel keurt paars, evenals de kraag en veters. Ook de buitenzool matcht met deze paarse details en maakt de sneaker compleet.

Dit zijn onze favoriete picks uit de Nike End Of Season sale. Mocht je liever zelf door de sale scrollen, klik dan op de knop hieronder. De sale start op 31 maart 9:00 uur en loopt door tot 14 april 9:00 uur.