Upcoming

De Nike Dunk Low ‘Viotech’ heeft een releasedatum!

24 oktober 2019 12:30
De Nike Dunk Low ‘Viotech’ heeft een releasedatum!

Een paar maanden geleden kwam het nieuws op de wereld dat de Nike Dunk Low ‘Viotech’ een retro release ging krijgen. Op dat moment werd hij rond de herfst verwacht. Nu is er mogelijk een nieuwe releasedatum bekend gemaakt. We moeten nog even geduld hebben, maar geloof me, dat is het zeker waard.

Officieel is deze colorway voor het eerst in 2002 op de markt verschenen als een exclusieve CO.JP release. Elf jaar later in 2013 werd hij voor het grote publiek opnieuw gereleased. Zowel de eerste als de tweede release zijn uitgegroeid tot iconische releases. Ze zullen dan ook zeker niet snel vergeten gaan worden binnen de sneakerscene.

Nike Dunk Low ‘Viotech’ | Closer Look

Als we gaan kijken naar de vorige releases zie je dat hij met zijn regenboog uiterlijk ontzettend kleurrijk is gemaakt door Nike. Doormiddel van de kleuren rood, blauw groen, grijs, paar oranje en geel is het een kleurenbom die in iedere situatie onder de spotlight zal staan. Tevens wordt hij prachtig afgemaakt met de paarse outsole en de paarse midsole. Voor de grote sneaker liefhebbers onder ons is dit aan paartje die ze niet kunnen laten schieten.

Op dit moment staat de releasedatum op 10 december 2019. Het zit er natuurlijk dik in dat deze sneaker meteen uitverkocht zal zijn. Tevens is de kans heel groot dat hij online voor veel meer geld verkocht zal gaan worden. Ik raad je dan ook aan om op tijd klaar te gaan zitten voor deze sneaker want het wordt een lastige opgaven.


Nike Dunk Low 'Viotech'

CT5050-500 · Prijs vanaf €289,-

Naar alle aanbieders
dunk prm low viotec sp
Nike Dunk Low 'Viotech'
Images by: Flight Club

Nike Dunk Low 'Viotech'
Nike Dunk 'Viotech'
Nike Dunk Low 'Viotech'
Nike Dunk Low 'Viotech'
Banner by: rebbecastaste
Images by: Mita Sneaker

The Turnover