Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low University Orange zal dit voorjaar droppen

4 april 2020 14:13
De Nike Dunk Low University Orange zal dit voorjaar droppen

De Dunk wordt steeds vaker teruggebracht door Nike. Afgelopen tijd zijn er al een aantal nieuwe colorways verschenen en er staat ons weer een nieuwe Nike Dunk Low University Orange te wachten. Deze geweldige nieuwe colorway van de Nike Dunk Low is vanaf 21 mei 2020 verkrijgbaar. Lees verder voor meer informatie!

Nike Dunk Low University Orange | CU1727-800

Er zijn nog geen officiële afbeeldingen van Nike beschiktbaar, maar hieronder is alvast een mock-up te zien. Dit is hoe de sneaker er hoogstwaarschijnlijk eruit zal komen te zien. Het bovenwerk bestaat uit een oranje basis met daarop ‘University Blue’ lederen overlays. De sneaker wordt afgewerkt met een witte swoosh en witte midsole. Op de tong en de heel is de Nike branding te zien. Deze super colorful colorway is perfect voor de zomer!

Deze geweldige colorway van de Nike Dunk Low is vanaf 21 mei 2020 verkrijgbaar via o.a. Nike en diverse geselecteerde Nike-retailers. Voor €100,- is dit paartje van jouw. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste updates van bijvoorbeeld deze sneaker? Of van de nieuwste sneaker releases? Bekijk dan de releasekalender en houdt ons in de gaten op social media. Hieronder kan je de sneaker bewonderen!


Nike Dunk Low University
Image by Nike