Skip to content
Newsfeed

De Nike Dunk Low Retro ‘Argon’ komt opnieuw uit in 2022

24 december 2021 18:00
De Nike Dunk Low Retro ‘Argon’ komt opnieuw uit in 2022

De Nike Dunk Low Retro ‘Argon’ zal in 2022 uitkomen. Deze colorway kwam in 2001 voor het eerst uit. Na éénentwintig jaar is het tijd voor een comeback.

Deze Dunk Low heeft een bovenwerk gemaakt van leer. De toebox, zijkant, hiel en tong hebben een donkerblauwe kleur gekregen. De overlays hebben, net als de buitenzool, een lichtblauwe kleur gekregen.

De veters, Swoosh en heeltab zijn in het wit. Op de heeltab staat het Nike logo geschreven in de donkerblauwe kleur. Ook de middenzool heeft een witte kleur gekregen. De voering is net als de overlays lichtblauw.

De originele ‘Argon’ was voor een groot deel van de sneakercollectors belangrijk omdat deze rond de veranderingen van de eeuw uit is gekomen. Dit paar was ook onderdeel van de CO.JP series, dat betekent dat deze sneaker speciaal was gemaakt voor de Japanse markt.

Van de nieuwe retro zijn nog geen officiële beelden, en het paar zal ook nog niet zo snel uitkomen. Naar verwachting komt het paartje tussen de zomer en herfst van 2022 uit.

Wil jij de release van de Nike Dunk Low Retro ‘Argon’ niet missen? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs regelmatig in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van het laatste sneaker nieuws.

Nike Dunk Low Retro 'Argon'
Nike Dunk Low Retro 'Argon'