Skip to content
Newsfeed

De Nike Dunk Low krijgt een ‘Reverse Argon’ colorway

18 oktober 2021 18:52
De Nike Dunk Low krijgt een ‘Reverse Argon’ colorway

Nike brengt de klassieke Dunk Low uit in een ‘Reverse Argon’ colorway. Het paar haalt zijn inspiratie uit de CO. JP release van de Dunk Low ‘Argon’ uit 2000 en zal naar verwachting in 2021 gereleased worden.

Nike Dunk Low ‘Reverse Argon’

In 2000 bracht Nike een CO.JP colorway uit van de Nike Dunk Low ‘Argon’. Dit paartje had een donkerblauwe basis met lichtblauwe overlays. Net als de schoen uit 2000 nemen de nieuwe kicks dezelfde blauw en witte kleurenschema met zich mee.

Toch verschilt het vernieuwde variant zich van zijn voorganger en zijn de kleuren in een andere indeling geplaatst. De kicks hebben daarom ook de naam ‘Reverse Argon’ gekregen.

De ‘Reverse Argon’ heeft een blauwe basis, met donkerblauwe overlays op de mudguard, veters en hiel. De Swoosh en veters zijn wit en sluiten mooi aan op de middenzolen. Ten slotte vertoont de kleur blauw zich ook op de buitenzolen en op het Nike logo op de tong.

Helaas heeft de Nike Dunk Low ‘Reverse Argon’ nog geen officiële releasedatum ontvangen. Het paar zal naar verwachting aan het eind van 2021 droppen. Houd onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter om niks te missen van deze release.

Dunk Low 'Reverse Argon'
Dunk Low 'Reverse Argon'
Dunk Low 'Reverse Argon'
Dunk Low 'Reverse Argon'