Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk ‘Community Garden’ dropt op 10 september

8 september 2020 11:09
De Nike Dunk ‘Community Garden’ dropt op 10 september

De Nike Dunk Low ‘Community Garden’ gaat eindelijk droppen! De sneaker heeft een canvas upper met unieke patronen.

Anno 2020 is de Nike Dunk helemaal terug van weg geweest. Natuurlijk is de Nike Dunk al langer bezig aan een opmars. Sinds Travis Scott vaker gespot werd met Dunk is de hype helemaal door het dak geknald. Alles wat Travis Scott aanheeft en promoot is namelijk direct razend populair. Er is in 2020 dan ook geen enkele Dunk geweest die langer dan een uur verkrijgbaar was!

Nike Dunk Low SP ‘Community Garden’

We leerde de Dunk Low ‘Community Garden’ eerst kennen als de ‘Lemon Wash’. De nieuwste Nike sneaker heeft zijn inspiratie dan ook uit de openebare tuinen gehaald, vandaar de bijpassende naam: Community Garden. De sneaker staat voor een levendige, groene plek die vaak tussen de ‘grijze’ gebouwen is te vinden. Wat het leuke is aan de sneaker zijn de patroontjes die op de upper te vinden zijn. Deze zijn namelijk op iedere sneaker net wat anders, wat ieder paartje uniek maakt.

Door deze populairiteit word eigenlijk iedere Dunk via een raffle (loting) uitgebracht. Dit betekend dus dat de meeste raffles nu al geopend zijn. De meeste raffles zullen rond 10 september sluiten. Je kan het ook altijd om 09:00 bij Nike proberen!

Nike Dunk Low SP Community Garden 'Lemon Wash'

CZ9747-900 · Prijs vanaf €397,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Community Garden
Nike Dunk Community Garden
Nike Dunk Community Garden
Nike Dunk Community Garden
Afbeeldingen: Atmos Tokyo