Skip to content
Upcoming

De Nike D/MS/X Blazer wordt in nog een colorway gedropt

18 september 2020 11:56
De Nike D/MS/X Blazer wordt in nog een colorway gedropt

Eerder schreven wij al over de Nike D/MS/X Blazer die in een nieuwe colorway gedropt zal worden. En het blijft niet bij één colorway want de volgende staat alweer voor ons klaar. Op de Nike D/MS/X Blazer ‘White‘ kunnen we weer een strakke colorway verwachten maar met te gekke details.

De Nike Blazer kwam voor het eerst op de markt in 1973. In eerste instantie dropte de sneaker voor het basketbal. Al snel groeide dit model van Nike uit tot meer, en vandaag de dag zien we de Blazer vooral als lifestyle sneaker terug komen. Deze iconische sneaker is verkrijgbaar in een hoog en laag variant, je kan deze herkennen aan de rubberen zool en de oversized swoosh.

Nike Blazer D/MS/X ‘White’ | DA7233-101

De Nike Blazer D/MS/X ‘White’ heeft zoals de meeste blazers een strak bovenwerk, echter heeft de sneaker opvallende details. Het wit lederen bovenwerk wordt afgewerkt door de grijze rubberen hak, dit is ook te zien op de neus van de sneaker. De witte swoosh wordt omlijnt met crème rubber, net als op de hak. De witte veters maken de sneaker compleet.

Helaas is er voor dit paartje nog geen officiële releasedatum, natuurlijk kan je de sneaker wel hieronder bekijken. Wij hopen dat de Nike Blazer D/MS/X ‘White’ nog in 2020 gedropt zal worden. Deze te gekke sneaker zal in ieder geval droppen bij Nike voor €110,-. Om als eerste op de hoogte te zijn kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden.


Nike Blazer Mid Infinite 'Summit White'

DA7233-101 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
Nike
D/MS/X Blazer
Nike Blazer
Nike D/MS/X
Nike D/MS/X Blazer
Images by: Nike