Skip to content
Upcoming

De Nike Blazer Mid ‘Voltage Purple’ dropt deze maand nog

20 april 2020 12:32
De Nike Blazer Mid ‘Voltage Purple’ dropt deze maand nog

Nike is de laatste tijd druk bezig met het ontwerpen van nieuwe colorways op de Nike Blazer. De afgelopen tijd zijn er daarom al meerdere colorways verschenen op deze Nike Blazer, waarvan er maar liefst vijf deze maand al droppen. Deze maand droppen onder andere de Nike Blazer Mid Sketch ‘Black’ en ‘Red’ en de Nike Blazer Low Leather ‘Purple’ en ‘Blue’. Ook komt deze maand de nieuwe Nike Blazer Mid ‘Voltage Purple’. Wij kunnen niet wachten tot dit model verkrijgbaar is!

De Nike Blazer begon als een basketbalschoen van Nike en werd voor het eerst uitgegeven in 1973. De sneaker werd als eerste gedragen door basketballer George Gervin. De Blazer staat bekend op zijn oversized Swoosh en rubberen zool en is daarbij verkrijgbaar in een lage en een hoge variant.

Nike Blazer Mid ‘Voltage Purple’ | CZ1055-105

Deze Nike Blazer Mid ‘Voltage Purple’ heeft een wit bovenwerk gekregen, met daarbij een paarse Swoosh. Als detail op de sneaker is het branding-logo op de tong zwart met een rode Swoosh. De sneaker is gemaakt van stevig leer wat de hele dag ultiem comfort biedt tijdens het lopen. Daarbij is de witte midsole en outsole gemaakt van rubberen voor een stevige ondergrond. Het kenmerk van de Nike Blazer is natuurlijk ook weer terug te vinden in dit model. De tong heeft namelijk weer een ‘onafgemaakt’ effect gekregen door het gele schuim. Op de heel-tab is ook de Nike branding weer te zien. De zachte suède gewatteerde kraag op de neus maakt de schoen een moderne must-have.

De sneaker dropt dus deze maand nog op Nike.com. Aan de sneakers hangt een prijskaartje van €100,00. Ben je benieuwd welke sneakers er in de komende tijd nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender en download de Sneakerjagers app in de appstore! Check hieronder de afbeeldingen van deze Nike Blazer Mid.

Nike Blazer WMNS Mid 'Voltage Purple'

CZ1055-105 · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders

Nike Blazer Mid 77 Vintage 'Voltage Purple'

BQ6806-105 · Prijs vanaf €158,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid 'Voltage Purple'
Nike Blazer Mid 'Voltage Purple'
Images by Nike