Newsfeed

De Nike Blazer Mid ’77 Jumbo is verkrijgbaar in twee kleuren

30 oktober 2021 12:00
De Nike Blazer Mid ’77 Jumbo is verkrijgbaar in twee kleuren

De Nike Blazer Mid ’77 Jumbo is verkrijgbaar in twee verschillende colorways op de website van Nike. De Jumbo is een vernieuwd model van de klassieke Blazer Mid ’77.

Nike Blazer Mid ’77 Jumbo | DD3111-100 & DD3111-101

Het nieuwe Jumbo silhouet bestaat niet meer alleen uit leer. De hiel is gemaakt van elastiek met een corduroy-achtige textuur. Hierdoor is het een stuk makkelijker om het paartje aan te krijgen en heb je geen schoenlepel meer nodig.

De rest van het bovenwerk bestaat wel uit leer, behalve de tong. De tong is gemaakt van foam en is wat ruiger afgewerkt. Hierdoor zie je de exposed rand bovenaan de tong.

De Swoosh op de zijkant is gigantisch, vergeleken met het klassieke Blazer model. De Swoosh loopt zelfs nog over de overlay rondom de veters en de middenzool. Het Jumbo silhouet is verkrijgbaar met een zwarte Swoosh en een rode Swoosh.

De buitenzool is ook een metamorfose ondergaan. Het profiel is wat ruiger geworden en is niet meer zo plat als het was. Sterker nog, de buitenzool is zelfs te zien vanaf de zijkant. De buitenzool is bij de rode colorway in het lichtblauw en bij de zwarte colorway in het wit.

De Nike Blazer Mid ’77 Jumbo is nu verkrijgbaar bij Nike voor €109,99. Volg ons op Instagram en download de Sneakerjagers app om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Nike Blazer Mid '77 Jumbo
Nike Blazer Mid '77 Jumbo
Nike Blazer Mid '77 Jumbo
Nike Blazer Mid '77 Jumbo
The Turnover