Skip to content
Upcoming

De Nike Blazer Low zal binnenkort verkrijgbaar zijn in vijf colorways

24 februari 2020 13:29
De Nike Blazer Low zal binnenkort verkrijgbaar zijn in vijf colorways

De Nike Blazer Low komt er weer aan en in maar liefst vijf verschillende colorways! De sneaker gaat al jaren mee, net als de Nike Blazer Mid. Ondanks dat je over de lage variant minder hoort komen er nu toch vijf te gekke colorways die perfect zijn voor het voorjaar dat eraan zit te komen!

Natuurlijk is de Nike Blazer niet meer weg te denken! De sneaker gaat al mee sinds 1973 en staat bekend om zijn rubberen zool en de oversized swoosh. Wat begon als een basketbalschoen werd al snel meer. De Blazer werd snel populair als lifestylesneaker en wordt vandaag de dag nog steeds ontzettend veel gedragen. De Nike Blazer kent een low, mid en een high variant. De Nike Blazer kent verschillende samenwerkingen en is een sneaker die het altijd goed doet. Binnenkort kan jij weer een te gek paartje scoren in wel 5 verschillende kleuren!

Nike Blazer Low | Closer Look

De Nike Blazer Low heeft een wit bovenwerk van leer. De zool heeft een wit crème kleur gekregen. De details zoals de branding op de tong en de heel en de swoosh hebben een andere kleur. Dit kan in de kleur paars, groen, zwart, rood of blauw komen. Dit zijn de vijf colorways die zullen verschijnen: ‘Nike Blazer Low Leather Purple Swoosh’, Nike Blazer Low Leather ‘Black Swoosh’, ‘Nike Blazer Low Leather ‘Blue Swoosh’,Nike Blazer Low Leather Green Swoosh’ en de ‘Nike Blazer Low Leather Red Swoosh’

De Nike Blazer Low heeft nog geen vaste releasedatum. Wel wordt de sneaker snel verwacht. Alle vijf de colorways €90,- kosten en zullen in ieder geval verkrijgbaar zijn bij 43einhalb. Bekijk hieronder welk van de vijf colorways jij gaat bemachtigen!


Nike Blazer Low Leather 'Purple Swoosh'

CI6377-103 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders

Nike Blazer Low Leather 'Black Swoosh'

CI6377-101 · Prijs vanaf €52,-

Naar alle aanbieders

Nike Blazer Low Leather 'Blue Swoosh'

CI6377-104 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders

Nike Blazer Low 'Red Swoosh'

CI6377-102 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders

Nike Blazer Low Leather 'Green Swoosh'

CI6377-105 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike