Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 krijgt een ‘Watermelon’ colorway

20 februari 2020 11:34
De Nike Air Max 95 krijgt een ‘Watermelon’ colorway

Nike brengt ons summervibes, met de nieuwste Air Max 95 ‘Watermelon’. De dikke colorway is geïnspireerd op onze favoriete zomerse snack. Veel van hun klassiekers hebben ze in een nieuw jasje gestopt met levendige, heldere kleuren waaronder de AM95. Ze komen binnenkort uit, maar we hebben nog geen exacte datum.

Geschiedenis van de Nike Air Max 95

De Nike Air Max 95 verklapt het al een beetje, de sneakers komen uit 1995. Wat vooral opvalt aan deze Nike’s is dat de swoosh verkleind is, hij heeft niet het normale formaat dat we normaal gewend zijn van de sneakers. De AM95 is voorzien van natuurlijk de Max Air units, dat zorgt voor de ultieme comfort en bescherming. De wafelzool heeft de grip die nodig is, waardoor je overal en wanneer jij wilt ze kan dragen.

Nike Air Max 95 ‘Watermelon’ | CJ0624-101

De ‘Watermelon’ geeft je echt een warm gevoel, waardoor je echt naar die warme dagen snakt in de lente/zomer. De ‘Watermelon’ colorway is al eerder gebruikt op de Nike Air Max 1 Trainers. Die populaire schoenen vielen erg in de smaak en waren dan ook binnen no time uitverkocht. De sneaker bestaat uit textiel, het bovenwerk is van leer. Met de kleuren is er zeker gespeeld. De bovenlaag heeft een limoen kleur gekregen, samen met de mesh daar nog weer boven op. Dan wordt het gecoverd met een felle roze kleur, die weer wordt overlapt met zwarte pitjes. De witte subtiele afdruk die op de onderlaag zit maakt de sneaker egaal. De swoosh en de verdere kleine details zijn in het zwart.

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd onze socials in de gaten en natuurlijk de releasekalender. De sneakers hebben nog geen releasedatum gekregen, maar voordat je het weet staat die tussen onze releasekalender. Hieronder staan de foto’s van de nieuwste Nike Air Max 95 ‘Watermelon’ colorway, kan je ze nog even bewonderen.


Nike watermelon
Nike watermelon
Nike watermelon
Images by Sneakernews