Skip to content
Upcoming

De Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 Summer 2020 overzicht

7 april 2020 19:41
De Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 Summer 2020 overzicht

De afgelopen tijd is Nike al lekker bezig met het terugbrengen van ‘oude’ modellen. Onlangs verscheen de Stussy x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 en staan er voor volgende week de OG colorways op de agenda. Voor alle liefhebbers van de Nike Spiridon Caged 2, wij hebben goed nieuws voor jullie. De sneaker zal deze zomer releasen in maar liefst 11 nieuwe colorways!

Na twee collab’s van de Stussy X Nike Air Zoom Spiridon Caged staat deze retro sneaker weer volledig in de spotlights. Na zo’n geslaagde release is dit model weer helemaal terug en daarom vond Nike het tijd om een aantal nieuwe colorways uit te brengen. De Nike Air Zoom Spiridon Caged is in 2003 geïntroduceerd. Bij deze nieuwe versie van de Air Zoom Spiridon was een zichtbare air-unit aanwezig die verpakt zat in een kooi.

Nike Spiridon Caged 2

De sneaker zal deze zomer releasen in maar liefst 11 nieuwe colorways en dat is best veel. Bij alle sneakers is er gebruik gemaakt van grof mesh met daaroverheen plastic overlays. Er zal een colorway bijzitten die beschikt over een overall wit bovenwerk. Ook de kleur ‘crimson’ in combinatie met zwart en wit is terug te vinden in een van de colorways. Ook mint-groen is populair tegenwoordig daarom zal deze kleur ook in een van de colorways zitten. Het bovenwerk beschikt over een overall mint-groene kleur. Rood valt natuurlijk niet te missen op deze sneaker, daarom zullen er twee rode colorways, een donkerrode en een lichtrode met daarin een gele Swoosh. Check hieronder de afbeeldingen van alle 11 de colorways!

Een exacte releasedatum voor deze gloednieuwe colorways is nog niet bekend, maar deze zullen in de loop van de zomer releasen. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn op Nike.com. Kun je niet wachten tot de zomer en ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media.

Nike Spiridon Cage 2 'Flash Crimson'

CD3613-101 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders

Nike Spiridon Cage 2 'Gold'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 'White/Blue'

CD3613-100 · Prijs vanaf €229,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike