Skip to content
Upcoming

De Nike Air VaporMax Plus krijgt een oversized Swoosh!

27 februari 2019 15:14
De Nike Air VaporMax Plus krijgt een oversized Swoosh!

De afgelopen tijd is Nike druk bezig geweest met het combineren van verschillende Air Max Modellen. Een van de meest populaire is toch wel de Air VaporMax Plus geworden. Met een bovenwerk van de Air Max Plus en een midsole/outsole van de VaporMax. De volgende stap in de ontwikkeling van deze geliefde hybrid is een rustige colorway met een oversized Swoosh.

De combinatie tussen de VaporMax en de Air Max Plus is eigenlijk een combinatie tussen oud en nieuw. Met een geavanceerd bovenwerk van de Air Max Plus en de nieuwe Air technologie van de VaporMax is deze sneaker de perfecte uitkomst van twee werelden.

In 2018 en begin 2019 is de sneaker al verschillende keren uitgekomen in een normale variant. Nike wilde echter een wat robuustere kant op gaan met het model, waardoor ze een oversized Swoosh hebben toegevoegd aan de sneaker.

Als we verder kijken naar de sneaker zien we over het algemeen een rustige colorway.  Het gestructureerd synthetische bovenwerk van de Air Max Plus is uitgevoerd in een graniet grijze/zwarte kleur. Hier overheen lopen de bekende stripes die dit keer uitgevoerd zijn in een neutraal, doorzichtig synthetisch materiaal. Over de upper lopen, vooral bij de neus, nog wel wat abstracte strepen. Over de hele upper loopt een half doorzichtige grote Swoosh van de heel tot bijna de neus van de sneaker. Het toffe bovenwerk rust op een witte midsole met hieronder de bekende volledige VaporMax Air unit.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 


Nike Air Vapormax Plus 'Wolf Grey'

BV7827-001 · Prijs vanaf €437,-

Naar alle aanbieders
oversized swoosh
oversized swoosh
oversized swoosh
oversized swoosh