Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max Tailwind IV verschijnt in twee nieuwe colorways

21 mei 2019 17:01
De Nike Air Max Tailwind IV verschijnt in twee nieuwe colorways

We weten allemaal dat Nike nooit stil zit, en dat zal ook niet snel gebeuren. Ook nu heeft het gigantische bedrijf een nieuwe release naar voren gebracht, of eigenlijk twee. Na de samenwerking met Supreme van begin dit jaar, komen er twee nieuwe Ripstop colorways aan. Namelijk van de Nike Air Max Tailwind IV.

De details

De eerste colorway gaat “Digi-Camo” heten en de tweede “Black Ripstop”. Bij de eerste colorway zal de upper bestaan uit een mooie camouflage print en wordt er door middel van borduurwerk details aangebracht bij de Swoosh en het mid-panel. De outsole is zacht bruin van kleur en is bedekt met donkere spikkels. Daarnaast zie je onder de outsole kleine delen gekleurd in Volt en heeft het heldere Air Bubbles waardoor de sneaker er echt vanaf spat.

De tweede colorway is bijna hetzelfde als de eerste, maar toch ook weer totaal anders. In plaats van camouflage wordt er voor deze upper zwart Ripstop materiaal gebruikt en zijn de details, net zoals bij de eerste colorway, aangebracht door middel van borduurwerk. Bij deze versie hebben ze een licht grijze outsole gebruikt die ook gespikkeld is. Daarnaast zijn de Air Bubbles zwart van kleur. Tevens zijn er weer kleine Volt delen aangebracht.

Beide colorways zullen op zondag 26 mei gereleased worden voor een prijs van 170,-. Wil jij weten waar en hoe laat je deze sneakers kan bemachtigen, kijk dan snel even op onze releasekalender.


Nike Air Max Tailwind IV SP 'Green Camo'

BV1357-001 · Prijs vanaf €30,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Tailwind IV SP 'Black'

BV1357-002 · Prijs vanaf €38,-

Naar alle aanbieders
Images by: 43einhalb