Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max Light komt in 2019 eindelijk terug

28 november 2018 14:14
De Nike Air Max Light komt in 2019 eindelijk terug

Retro, toch wel één van de meest genoemde woorden het afgelopen jaar. En zal nog wel blijven ook, zo komt er eindelijk weer een retro van de Nike Air Max Light in 2019.

De Air Max Light, soms ook wel Air Max II genoemd, is eigenlijk de opvolger van de wel bekende Air Max 1. De schoen werd dan ook al twee jaar na de AM1 geïntroduceerd. Hij heeft dan ook de strakke lijnen die de Air Max 1 ook heeft. Als je de Air Max 1, Air Max light en de Air Max 90 naast elkaar zet zie je precies hoe de sneakers elkaar opvolgde. Alhoewel het een hele toffe sneaker is, is het model niet zo populair geworden als zijn voorganger en opvolger. Terwijl er hele toffe colorways zijn geweest. Zo hebben JD Sports en Size? een aantal goede exclusives gehad.

In 2018 werd er hier en daar al zachtjes gepraat over een retro. Maar nu gaan de geruchten dat de sneaker in twee originele colorways zal verschijnen. Namelijk de rode en de blauwe colorway. De tweede sneaker met een zichtbare Air Unit zal ergens in 2019 in de winkel komen te liggen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max Light

De originele Nike Air Max Light by: Sepatufresh
2007 Nike Air Max Light by: Sneakeraddict

2007 Nike Air Max Light by: purchaze