Skip to content
Where to Cop

De Nike Air Max Koko Sandal dropt deze zomer

15 april 2020 12:36
De Nike Air Max Koko Sandal dropt deze zomer

De zomer staat voor de deur en dat is voor Nike natuurlijk een reden om weer alles uit de kast te halen. Naast een hoop colorways in vrolijke kleuren van verschillende modellen is er ook totaal iets anders voor de dames onderweg! Namelijk de Nike Air Max Koko Sandal. Met dit paartje ben jij helemaal klaar voor de zomer en ready om de show te stelen!

Het is vast niemand ontgaan, de Nike Air Max 90 bestaat dit jaar al dertig jaar. En dat laat Nike niet onopgemerkt voorbij gaan. Er zijn veel verschillende releases geweest van het iconische model en er zijn zelfs nieuwe modellen gedropt.Zo verscheen bijvoorbeeld dit jaar voor het eerst de Nike Air Max 90 badslipper.

Nike Air Max KoKo | CW9705-001 | CW9705-100

Het bovenwerk bestaat uit een neopreen met suede details, dat in het wit of zwart gekleurd is. Daarbij is de Nike branding bovenop de sandaal te zien en op de zijkant. Bij dit chunky model is gebruik gemaakt van de Air Unit zoals we die kennen van de Air Max 270.

Wanneer dee beide colorways zullen is nog onbekend. Ze zullen in ieder geval bij Nike gedropt worden voor €90,-. Wil jij nou altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws en de laatste updates zodat jij de eerste bent die bijvoorbeeld dit paartje aan zijn schoenen collectie kan toevoegen? Volg ons dan op social media en houdt de releasekalender in de gaten. Je kunt deze toffe Nike Air Max sandals hieronder bewonderen!


Nike Air Max Koko 'Black/White'

CW9705-001 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Koko 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: Nike