Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 97 ”South Beach”

16 maart 2018 13:40
De Nike Air Max 97 ”South Beach”

Het warme weer komt er weer aan! Vier het lenteweer met deze vette kicks! De Nike Air max 97 ”South Beach” is de ultieme zomer sneaker. De ”South Beach” geeft een tropisch gevoel. Nee, ”South Beach” is niet de officieel naam van de Nike Air Max 97, maar je kunt niet ontkennen dat de sneaker die vibes afgeeft, right? Laten we eerst kijken waarom de Nike Air Max 97 zo populair is.

De Nike Air Max 97 heeft de hardloopwereld veranderd met zijn revolutionaire Nike Air unit over de gehele lengte. De Nike Air Max 97 damesschoen is een vernieuwde versie van het originele design met een lichtgewicht constructie voor dagelijks comfort. De schoen ziet er luxueus uit met het leer en mesh materialen.

De witte colorway zorgt voor een schone look. De groene strepen zorgen voor een mooi contrast. De roze details maken het ontwerp af. De sneaker maakt gebruik van leer en mesh. De Nike Air max 97 komt in de colorway Kinetic Green/Pink Blast.

De Nike Air Max 97 ”South Beach”  zal op 31 maart released worden. Ben je geïnteresseerd in de sneaker? Bekijk de foto’s hieronder. Of klik hier voor meer Air Max 97.


Nike Air Max 97 ”South beach”

Releasedatum: 31 maart 2018
Prijs: €180,00
Color: White/Pink Blast-Kinetic Green-Black
Stylecode: 921826-102
Shoplist: Klik hier >>