Upcoming

De Nike Air Max 97 “Mid Night Navy”

13 februari 2019 13:19
De Nike Air Max 97 “Mid Night Navy”

Nike blijft maar met nieuwe colorways komen voor de Nike Air Max 97. Dat laat wel zien hoe populair het model is. Eigenlijk is het ook niet zo gek dat Nike met veel nieuwe colorways komt. Binnenkort komt namelijk de jaarlijkse Air Max Day er weer aan!

De Nike Air Max 97 “Mid Night Navy” heeft een opvallende outsole vanwege de kleur Racer Pink. Deze kleur is verder ook terug te vinden in het Nike logo op de tongue en op de insole van de sneaker. Bovenop de outsole vind je de witte midsole met een Air Max unit in een felle kleur oranje. Verder bestaat de upper uit een witte basis met daaroverheen een mudguard in de kleur Midnight Navy. Ook deze kleur is terug te vinden op de tongue. Uiteindelijk is er op beide zijkanten van de sneaker een gele Swoosh te zien. De gehele sneaker heeft een frisse uitstraling, klaar voor de lente!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Nike Air Max 97 “Mid Night Navy”

Releasedatum: 22.02.2019
Prijs: €160,-
Colorway: Pure Platinum/Laser Orange-Midnight Navy-Racer Pink-Summit White-Summit White
Stylecode: 9217330-015

The Turnover