Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 97 krijgt een ‘Teal Tint’ colorway

27 maart 2019 14:53
De Nike Air Max 97 krijgt een ‘Teal Tint’ colorway

Nike maakt zich klaar voor de warmere maanden met deze nieuwe colorway op de Nike Air Max 97. Wanneer de zon door de wolken breekt zal deze ‘Teal Tint’ colorway perfect voor de dag komen!

De Nike air Max 97 komt dus in een ‘Teal Tint’ colorway. De upper bestaat uit een basis van wit mesh en verschillende overlays in de ‘Teal Tint’ kleur. De racing strepen hebben overigens een reflecterend effect, dit zal mooi uitkomen wanneer de zonnestralen op de sneaker vallen. Hetzelfde geldt voor het zilveren lacing systeem. Om naast al deze lichte kleuren wat contrast toe te voegen, is er gebruik gemaakt van een wat donkere maar goed bijpassende kleur, namelijk paars. Dit vind je terug op de rubberen outsole van de sneaker maar ook op de Swoosh aan de zijkanten van de sneaker en op de tongue.

Wanneer de Nike Air Max 97 ‘Teal Tint’ uit zal komen is helaas nog niet bekend. Ben jij wel nieuwsgierig geworden? Houd dan vooral onze releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 ‘Teal Tint’

Nike WMNS Air Max 97 'Teal Tint'

921733-303 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders