Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 97 in een nieuwe frisse ‘Iridescent’ colorway

4 februari 2019 13:20
De Nike Air Max 97 in een nieuwe frisse ‘Iridescent’ colorway

Afgelopen jaar kwam Nike met de Nike Air Max 97 Ultra “Iridescent Silver”. Nu in februari komt deze sneaker in een nieuwe colorway. Waar we de Nike Air Max 97 vaak in wat donkere colorways hebben gezien, heeft het model nu een lichte frisse look gekregen. Benieuwd naar deze nieuwe colorway? Lees dan snel verder!

Het eerste wat opvalt aan de Nike Air Max 97 “Iridescent” is het spatbord in metalic silver. Deze zilvere kleur zorgt samen met het lichte blauw tegen het witte mesh, dat de sneaker meteen de aandacht trekt. Naast het zilver, blauw en wit, loopt er ook een subtiele groene golf over de sneaker, dit is een interessant detail. Deze groene kleur is vooral terug te zien in de binnenvoering, maar ook de swoosh onderop de zool heeft dezelfde kleur groen. Deze lichte colorway zorgt voor een positieve kijk op de laatste wintermaanden richting de lente.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 Iridescent

Releasedatum: februari, 2019
Prijs: €190,-
Colorway: Iridescent Silver/White
Stylecode: BV6670-101
Storelist: Klik hier om de storelist te bekijken>>