Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 Worldwide komt in een zwarte colorway

22 juni 2020 18:15
De Nike Air Max 95 Worldwide komt in een zwarte colorway

De Nike Air Max 95 Worldwide zal in een zwarte colorway uitkomen. De ‘Worldwide Pack’ van Nike zal in het teken staan wan de wereldweide bekendheid van de Swoosh en dit is ook duidelijk te zien op deze Nike Air Max 95. Eerder zagen we natuurlijk al een witte colorway van de Air Max 95, maar nu zijn er foto’s verschenen van dezelfde sneaker in het zwart.

De Nike ‘Worldwide Pack’ zal de wereldweide uitstraling van Nike representeren. Dit is ook zeker te zien aan de details op de Air Max 95. Kijk bijvoorbeeld naar de tong van de sneaker. Daar is een wereldbol te zien met een oversized nike logo eronder. Het wereldweide thema gaat ook verder op bijvoorbeeld de veters en de zool van de sneaker. De zwarte veter zijn bedekt met ‘Swooshes’ en de tekst ‘Worldwide’ in het neon groen. Is dit toch iets te veel voor jou? Dan kan je de veters natuurlijk gewoon omwisselen door de meegeleverde zwarte veters.

Het bovenwerk is bedekt met mesh, leer, en nubuck en staat op een witte midsole. De rode details van de veter ogen zijn ook terug te vinden in de Air Unit’s in de midsole. Tenslotte komt de sneaker, naast veters, met twee ‘Worldwide’ hangtags en Swoosh stikkers.

Een officiële releasedatum is nog niet bekent maar we verwachten dat de Nike Air Max 95 Worldwide in de nabije toekomst zal uitkomen bij onder andere Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten voor updates.

Nike Air Max 95 Worldwide
Nike Air Max 95 Worldwide
Nike Air Max 95 Worldwide
Nike Air Max 95 Worldwide
Images by atmos Tokyo