Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 Ultra SE in een soortgelijke ´´Silver Bullet´´ colorway

23 september 2018 10:30
De Nike Air Max 95 Ultra SE in een soortgelijke ´´Silver Bullet´´ colorway

Het legendarische sillhouet van Nike, de Air Max 95, keert terug in een gemixte versie van de klassieke ´´Silver Bullet´´ colorway. De populaire colorway was op de 97 een hit en beviel goed in de smaak bij de Nike fans. De 95 heeft veel verschillende colorways en ontwerpen gehad. De sneaker heeft een ventilerend bovenwerk met leren en synthetische overlays. De meerdere zijpanelen bieden de Swoosh genoeg verschillende ontwerp opties. Vaak worden er gradients en unieke prints gebruikt.

Nu keert de colorway ´´Silver Bullet´´ terug op de 95 met een aantal aanpassingen, zoals de all-over Nike print op de bovenste laag. Normaal gesproken zou een zwarte zool op deze Air Max 95 Ultra SE mogelijk de finishing touch zijn, maar in plaats daarvan hebben ze gekozen voor de typische grijze ´´Silver Bullet´´ zool. De zool beschikt over een gemoderniseerde Air Max Unit wat comfort biedt bij elke stap. Op de tong en heel- tab is het logo Nike terug te vinden in een bordeauxrode kleur. De Air Max 95 Ultra SE is exclusief verkrijgbaar bij JD Sports.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 95 Ultra SE

Prijs: €170,00
Shoplink>>