Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 komt in een Safari colorway

26 mei 2020 11:42
De Nike Air Max 95 komt in een Safari colorway

Nike heeft dit jaar al ontzettend vaak in onze releasekalender gestaan. De Nike Air Max 95 wordt deze keer omgetoverd tot een ‘Safari’ colorway. Tinker Hatfield gebruikte in 1987 voor het eerst een Safari print op een sneaker en tot de dag van vandaag is dit razend populair geworden. Deze eerste Safari print heeft een ware dierentrend bij Nike gestart, want naast de OG safari print zien we steeds meer dierenprintjes.

Nike Air Max 95 ‘Safari’ | CZ9723-100

De colorway op deze Nike Air Max 95 heet niet voor niks Safari. Het heeft namelijk een kleurenpallet van ‘Green Forest’, ‘Sail’ en oranje. Daarbij heeft de sneaker natuurlijk ook een dierenprint gekregen. De combinatie van canvas met overlays van netten op het bovenwerk maken het Safari gevoel compleet. De Air Max 95 beschikt over verschillende banen die lopen over het bovenwerk. Deze banen zijn gemaakt van suède. De kleur ‘Green Forest’ zien we in de een na onderste baan. Ook komt deze kleur weer terug in patches bij de veters. De Swoosh beschikt ook over deze groene kleur en wordt omlijnd door goudgele kleur. In de bovenste baan zien we een zebraprint terug. De voering heeft een oranje kleur gekregen evenals de rand van de tong. Het ‘Air Max’ 95 logo op de tong heeft een combinatie van oranje en ‘Green Forest’. Als we verder gaan naar de midsole zien we dat deze gemaakt is van rubber in het verouderd wit, met een zwarte outsole.

De sneaker zal volgende week maandag 1 juni releasen op Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €170,00. Zet je wekker, want om klokslag 9:00 zal dit paartje online verschijnen. Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van alle releases en check tot 1 juni hieronder de afbeeldingen van de colorway. Volg ons ook op social media voor het laatste sneakernieuws en download de Sneakerjagers app in de appstore!

Nike Air Max 95 ERA 'Safari'

CZ9723-100 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 95 'Safari'
Nike Air Max 95 'Safari'
Images by Nike