Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 Re-Craft Concord zal 8 oktober droppen

27 september 2020 18:38
De Nike Air Max 90 Re-Craft Concord zal 8 oktober droppen

De Nike Air Max 90 Re-Craft Concord zal op 8 oktober droppen. De colorway is niet geheel nieuw, want in 2018 hebben we ook al van deze heerlijke colorway mogen genieten. Dat de Nike Air Max 90 dit jaar al ongekend veel colorways heeft gekend is ook niet geheel onlogisch, dit jaar bestaat de sneaker namelijk alweer 30 jaar!

In 1990 was het zover, toen kwam de Air Max 90 voor het eerst op de markt. De sneaker gaat dus al 30 jaar mee en dat heeft Nike niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er zijn namelijk een hoop nieuwe colorways gedropt maar ook zijn er klassieke colorways teruggebracht.

Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Concord’

Deze Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Concord’ beschikt over een witte basis. Er wordt gebruik gemaakt van verschilende materialen. De sneaker wordt afgewerkt met details in verschillende kleuren. Zo is er roze te zien bij de Nike branding op de hak, bij de veters maar ook om de doorzichtige Air Unit is roze te zien. De blauwe swoosh en hiel maken samen met de grijze mudguard de sneaker compleet.

Op 8 oktober zal de Air Max 90 Re-Craft in een ‘Concord’ colorway droppen Nike. Er zal een prijskaartje van €140,- aanhangen. Hieronder kan je de sneaker nog eens goed bekijken. Houdt ons in de gaten op social media en neem een kijkje in de releasekalender om altijd op de hoogte te blijven.


Nike Air Max 90 (III) 'Concord'

CT1887-100 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders
AM 90
Air Max 90
AM 90 Concord
Air Max 90 Re-Craft Concord
Images by: Nike