Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 Premium ‘Bred’ wordt dit jaar nog verwacht

11 maart 2020 09:24
De Nike Air Max 90 Premium ‘Bred’ wordt dit jaar nog verwacht

Nike is dit jaar al lekker bezig met het ontwerpen van nieuwe colorways. Ze krijgen er maar geen genoeg van en gaan gewoon lekker door! Groot gelijk, want wij kunnen ook geen genoeg krijgen van die heerlijke nieuwe colorways. Er staat weer een nieuwe voor ons klaar en deze keer is hij best bescheiden gebleven.

De welbekende Nike Air Max 90 is jarig! 30 jaar geleden kwam de klassieker namelijk voor het eerst uit. Om dat te vieren komt Nike met ontzettend veel nieuwe colorways dit jaar en dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg! De sneaker is ontworpen door Tinker Hatfield en begon als een hardloopschoen. Al snel werd de sneaker al razendpopulair als een lifestyle sneaker. Tot de dag van vandaag is dit een van de bekendste en meest populairste modellen van Nike!

Nike Air Max 90 Premium ‘Bred’ | Details

Deze Nike Air Max 90 Premium ‘Bred’ colorway is vrij bescheiden gebleven. De sneaker beschikt voornamelijk over een zwarte kleur. De sneaker is gemaakt van stevig leer en loopt comfortabel door de air-unit en het textiel in de binnenkant. Op de neus, tong en kraag bevindt zich mesh. De midsole is wit van kleur terwijl het gedeelte rondom de air-unit een lichtgrijze kleur heeft gekregen. Deze grijze kleur komt terug in de Swoosh. Om het design een finishing touch te geven is de stitching bordeaux rood van kleur en komt deze rode kleur terug in de air-unit.

De sneaker wordt verwacht in 2020 maar een exacte releasedatum is nog niet bekend. De sneaker zal verkrijgbaar zijn op Nike.com. Voor 140,- staat dit pracht paartje al bij jou in de kast! Voor meer informatie over de laatste sneakerreleases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook even op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste sneakernieuwtjes.

Nike Air Max 90 Premium 'Bred'

CW7481-002 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike