Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 krijgt een ‘Reversed Taxi’ colorway.

12 maart 2019 10:28
De Nike Air Max 90 krijgt een ‘Reversed Taxi’ colorway.

De Nike Air Max 90, laten we eerlijk zijn, is één van de meest herkenbare Air Maxes die er zijn. Samen met de Nike Air Max 1 zijn het de twee meest geliefde Nike Air Maxes in Nederland. Beide modellen hebben al talloze iteraties ondervonden. Voor de volgende colorway houdt Nike het lekker rustig. De Amerikaanse geel/zwarte Taxi’s, hebben al vaker als inspiratie gespeeld voor Nike. Voor deze colorway wordt hij omgedraaid tot een ‘Reversed Taxi’ colorway!

De laatste anderhalf jaar is het erg druk geweest voor Nike. Ze hebben talloze oude modellen teruggebracht en nieuwe modellen op de markt gezet. Ondertussen is de Nike Air Max 90 een beetje under the radar terecht gekomen. Het model is echter niet helemaal van de radar af geweest. Zo is het model laatst nog uitgekomen in twee nieuwe Off-White colorways en verschijnen er hier en daar nieuwe colorways.

De details

Deze volgende ‘Reversed Taxi’ colorway is er weer eentje voor de lo-fi liefhebbers. Met een upper volledig van leer kan je überhaupt al niet de fout ingaan. Deze upper heeft echter wel een aantal mesh details, zoals de toebox en het heel detail. De ‘Air Max’ tekst op de tongue, de hiel en aan de buitenste zijkant van de sneaker hebben de taxi gele kleur gekregen. Net zoals de voorkant van de outsole, die goed te zien is bij de neus.

De Nike Air Max 90 ‘Reversed Taxi’ komt op woensdag 20 maart 2019 om 09:00 uur. Check ondertussen andere Nike Air Max 90 colorways via deze link!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 90 'Black/Yellow'

AJ1285-022 · Prijs vanaf €261,-

Naar alle aanbieders

'Reversed Taxi'
'Reversed Taxi'
'Reversed Taxi'
'Reversed Taxi'