Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Black/Racer Pink’ is een te gekke nieuwe colorway

14 november 2020 10:32
De Nike Air Max 90 ‘Black/Racer Pink’ is een te gekke nieuwe colorway

Nike is lekker bezig geweest dit jaar met ongekend veel modellen en colorways. Dit geldt ook voor de Nike Air Max 90. Het model bestaat dit jaar alweer dertig jaar en dat is al groots gevierd door middel van verschillende colorways, de Air Max 2090 en de slides. Maar Nike is nog lang niet klaar met de prachtige Air Max 90, want er komt weer een nieuwe colorway aan. Dit keer zal dat de Nike Air Max 90 ‘Black/Racer Pink’ zijn.

De Nike Air Max 90 zagen we dertig jaar geleden voor het eerst verschijnen. Dit jaar is het dus het dertig jarige bestaat van dit klassieke Nike model. De eerste sneaker met de Air Technologie gaat echter veel verder terug, alleen lag de Air Unit nog diep in de zool en was deze onzichtbaar. Ondertussen kennen we bizar veel modellen van Nike waarop de Air Technologie is toegepast.

Nike Air Max 90 ‘Black/Racer Pink’ | DB3915-003

De Nike Air Max 90 ‘Black/Racer Pink’ beschikt over een zwarte basis die bestaat uit mesh. Voor de zwarte overlays is er gebruik gemaakt van zwart leer. De roze details op de sneaker geven het iconische Nike model een speelse draai. Zo zien we de felroze kleur terug op de tong, midsole, insole en de branding op de heel tab. Tot slot zorgt de witte swoosh ervoor dat de sneaker helemaal compleet is.

Wanneer we de Nike Air Max 90 ‘Black/Racer Pink’ bij Nike kunnen verwachten is nog niet bekend. Je kan de sneaker natuurlijk hieronder checken. En om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media of de releasekalender in de gaten houden.

Nike Air Max 90 'Black/Racer Pink'

DB3915-003 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Black/Racer Pink
Nike Air Max 90 Black/Racer Pink
Nike Air Max 90 Black/Racer Pink
Nike Air Max 90 Black/Racer Pink
Images by: Nike