Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 720 komt in een nieuwe “Sunset” colorway

14 februari 2019 11:29
De Nike Air Max 720 komt in een nieuwe “Sunset” colorway

Nike is dit jaar lekker gestart met een nieuwe innovatie, namelijk de Nike Air Max 720 . Het nieuwe model is direct een schot in de roos. Dit komt onder andere door het succes van de Nike Air Max 270. De Air Max 270 werd geïntroduceerd tijdens Air Max Day 2018. Hierdoor is het succes van de sneaker van start gegaan en was het ook één van de best verkochte sneakers van afgelopen jaar. Nike hoopt nu hetzelfde effect te creëren met de Air Max 720.

Nike wilde het succes dat is gestart met de Air Max 270 vergroten, met de Air Max 720 als resultaat. Voor de Nike Air Max 720 wordt eenzelfde Air unit gebruikt als die van de Air Max 270. Bij de Nike Air Max 270 is deze Air unit echter alleen onder de hak te vinden, terwijl de Air unit bij de Air Max 720 onder de gehele voet is geplaatst. Net als de Nike Air Max 270, is de Nike Air Max 720 specifiek gericht op lifestyle. Tijdens een drukke dag heb je vaak behoefte aan stabiliteit en flexibiliteit. De nieuwe Air unit van de Nike Air Max 720 zorgt hier dus voor. Lopen op deze sneakers geeft je het gevoel van zweven, waardoor je de dag makkelijk kunt volhouden!

Nike Air Max 720 “Sunset”

De Nike Air Max 720 is een model waarmee op dit moment veel wordt geëxperimenteerd met verschillende colorways omdat het model erg gewild is. Eén van deze nieuwe colorways is de “Sunset”. De Nike Air Max 720 “Sunset” is een kleurrijke sneaker. Door de kleuren paars en roze in elkaar over te laten lopen, wordt er een zonsondergang nagebootst. Deze kleurovergang vind je zowel op de upper van de sneaker als in de Air Max unit. Verder zijn er verschillende zwarte details te vinden, namelijk op beide zijkanten van de sneaker, op de heel en op de tongue. De midsole heeft dezelfde kleur zwart en bevat de Swoosh. Uiteindelijk is er nog een zwarte mini Swoosh te zien op de toe-box en een Witte Swoosh op de pull-tab.

Wil jij comfortabel je drukke dag doorkomen met deze vette sneakers? Zet dan vooral donderdag 21 februari in je agenda en check de releasekalender! Op die dag worden ze namelijk gereleased voor een prijs rond de €190,-.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 720 'Sunset'

AR9293-500 · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders
Images by: Sneakerjagers