Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 4 Tailwind krijgt een Volt make-over

5 maart 2019 16:17
De Nike Air Max 4 Tailwind krijgt een Volt make-over

De Nike Air Max Tailwind 4 is hot! Met meerdere nieuwe releases op de kalender en nieuwe colorways die uit het niets verschijnen staat de Tailwind weer volledig op de voorgrond. De volgende nieuwe colorway gaat wat meer naar die vintage aerobic-style met wit, zwart, gradiënten en volt!

De Nike Air Max 4 Tailwind is een sneaker die we enige tijd niet meer hebben gezien. Afgelopen week werd de samenwerking tussen Nike en Supreme weer aangekondigd. De samenwerking die ze aangaan zal gaan over de Air Max 4 Tailwind in twee nieuwe colorways. Nike vond het daarom weer eens tijd om zelf ook wat nieuwe frisse colorways op de markt te gooien. Zogezegd, zo gedaan.

De sneakers zijn voornamelijk wit. Zo is het gehele bovenwerk gemaakt van wit leer. Hier overheen komen de leuke details. Zo zijn er veel edges en sidepanels zwart suède. De bekende stripes over de buitenkant van de sneakers zijn gemaakt van een Volt gradient. Hierbij loopt de gradiënt van Volt naar een donkergroene kleur. 

Niet allen de stripes hebben deze Volt kleur, ook de Air Unit en de Swoosh op de heel is voorzien van deze felle kleur. Op de insole en de heel zien we ook nog een andere kleur, namelijk felroze. In de vorm van een kleine Swoosh of Nike branding is deze kleur perfect matchend bij de rest van de sneaker.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Nike Air Max Tailwind 4 'Aloe Verde'

AQ2567-100 · Prijs vanaf €261,-

Naar alle aanbieders
Volt
Volt
Volt
Volt
Volt
Images by: Nike