Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 270 React WMNS ontvangt een roze colorway

25 februari 2020 16:50
De Nike Air Max 270 React WMNS ontvangt een roze colorway
Beluister dit artikel hierboven

De Nike Air Max 270 React is een sneaker die nog niet heel lang mee gaat maar die op dit moment misschien wel een van de populairste is. Er is weer een nieuwe colorway onderweg, en die is helemaal roze gekleurd! Leuk hè? Scroll naar beneden voor meer informatie.

De Nike Air Max 270 React gaat pas sinds 2019 mee. Op 3 juli 2019 maakte de sneaker zijn debuut. De AM 270 React heeft iets weg van de Air Max ’93, deze sneaker werd door Hatfield ontworpen en was de eerste sneaker waarbij de air demping rondom zichtbaar was. Sinds dat de Nike Air Max 270 React uitgekomen is zijn er al veel colorways verschenen waarvan de meeste razend populair zijn.

Nike Air Max 270 React ‘Pink Foam’ | CZ0364-600

Wat natuurlijk meteen opvalt is dat de sneaker bijna helemaal roze is. Natuurlijk verklapt de naam van de sneaker al hoe de sneaker er waarschijnlijk uit komt te zien. De Nike Air Max 270 React ‘Pink Foam’ bestaat uit verschillende roze tinten die te zien zijn op het bovenwerk. De zool heeft een wit creme kleur gekregen. Op de zool is dezelfde kleur roze te zien als op het de toebox, de mudguards en de veters. Op de heel van de sneaker is een fellere roze kleur te zien, die loopt door over de zijkant naar de voorkant van de sneaker.

Er staat nog geen datum vast waarop deze sneaker gereleased wordt. De sneaker zal in ieder geval verkrijgbaar zijn bij Nike voor €160. Deze sneaker is natuurlijk perfect voor de zomer door de vrolijke kleurtjes. Wil jij dit paartje nou als eerste scoren? Houdt dan de releasekalender in de gaten op om de hoogte te blijven en volg ons op sociale media!


Nike Air Max 270 React 'Pink Foam'

CZ0364-600 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike