Upcoming

De Nike Air Max 270 React ontvangt een van de meest iconische colorways!

19 december 2019 14:30
De Nike Air Max 270 React ontvangt een van de meest iconische colorways!

De jonge Nike Air Max 270 React heeft in haar korte carrière al verschillende top colorways gekend. Ditmaal heeft Nike inplaats voor een nieuwe colorway, gekozen voor een colorway die al bekend is in de sneakerscene. Het kan natuurlijk niet anders dan dat dit de ‘Original’ colorway is en hij ziet er ontzettend strak uit op dit model! Neem hieronder een kijkje als je benieuwd bent naar deze sneaker!

De Nike Air Max 1 OG colorway wordt misschien wel gezien als een van de meest legendarische colorways in de gehele sneaker wereld. Sinds de eerste release in 1987 hebben al verschillende modellen deze colorway mogen ontvangen. Echter past deze colorway perfect bij de Nike Air Max 270 React. Het wordt dan ook een echte must have voor de fans van deze kleurencombinatie.

Nike Air Max 270 React ‘Original’ | CW2625-100

Ze hebben de kleuren op precies dezelfde manier gebruikt als op de Nike Air Max 1. De mudguard heeft een rode kleur gekregen, net zoals de Swoosh. De basis van de upper kent wederom een witte kleur en de lagen die hierboven op zijn geplaatst zijn grijs van kleur. Doormiddel van een witte midsole en een zwarte outsole hebben ze deze sneaker perfect afgemaakt.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt. We verwachten daarentegen dat de kostprijs €160,- gaat bedragen. De kans is heel groot dat binnenkort meer informatie bekend gemaakt gaat worden over deze sneaker. We raden dan ook aan om onze releasekalender goed in de gaten te houden!


Nike Air max 270 React 'Original' (Air Max Celebration Pack)

CW2625-100 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Nike Air max 270 React
Nike Air max 270 React
Nike Air max 270 React
Images by: Nike

The Turnover