Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 270 nu ook met Tiffany details

9 oktober 2018 10:21
De Nike Air Max 270 nu ook met Tiffany details

Nike heeft in het verleden veel colorways uitgebracht van de Air Max 270. De Air Max 270 collectie heeft zoveel keuze, er is voor ieder wat wils. Er komt nu weer een nieuwe colorway bij. Deze nieuwe colorway maakt gebruikt van een turqouise kleur die onder de sneakerheads ook wel bekend is als ‘Tiffany’.

De revolutionaire Air-Sole van Nike maakte in 1978 zijn debuut in Nike schoenen. De Nike Air Max 270 heeft een speciale technologie. De sneaker heeft een zichtbare luchtkamer in de hak waardoor de fans de geweldige demping van de Air-Sole niet alleen kunnen voelen, maar ook kunnen zien. Een stevige Air-bubble zorgt ervoor dat je op wolkjes loopt. Als leuk detail wordt de sneaker mooi afgewerkt door een mini swoosh aan de zijkant. Deze Nike Air Max 270 heeft een zwart bovenwerk met ‘Tiffany’ accenten op de branding (de kleine logo’s) en op de heeltab. Zwart en wit wordt gebruikt in de zool. Dus eigenlijk is deze colorway best basic en is het vooral de ‘Tiffany’ kleur die er lekker uitspringt.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 270

Releasedatum: Verwacht oktober 2018
Prijs: €150,-
Colorway: Black/Turquoise
Stylecode: AH6789-008
Bekijk hier de shoplink >>