Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 270 in een frisse ‘Indigo Force’ colorway

24 oktober 2018 14:42
De Nike Air Max 270 in een frisse ‘Indigo Force’ colorway

Het houdt maar niet op! De Air Max 270 blijft maar komen in nieuwe colorways. Nu is er een nieuwe colorway onderweg voor zowel vrouwen als mannen. De nieuwe colorway is opvallend en stoer door het gebruik van ‘Indigo Force’.

Deze Nike Air Max 270 heeft een ‘Indigo’ bovenwerk met grijze en witte accenten op de branding (de kleine logo’s) en op de heeltab. Blauw en wit worden gebruikt in de zool. De sneaker is lekker opvallende door de blauwe ‘Indigo’ kleur. De revolutionaire Air-Sole van Nike maakte in 1978 zijn debuut in Nike schoenen. De Nike Air Max 270 heeft een speciale technologie. De sneaker heeft een zichtbare luchtkamer in de hak waardoor de fans de geweldige demping van de Air-Sole niet alleen kunnen voelen, maar ook kunnen zien. Een stevige Air-bubble zorgt ervoor dat je op wolkjes loopt. Als leuk detail wordt de sneaker mooi afgewerkt door een mini swoosh aan de zijkant. Dit paartje in ‘Indigo Force’ is nu verkrijgbaar bij Nike!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 270

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €150,-
Colorway: Indigo Force/Wolf Grey/Cool Grey/White
Stylecode: AH8050-404
Bekijk hier de shoplink >>