Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 180 ‘Berlin’ is een ode aan de Berlijnse dance scene

29 maart 2019 10:18
De Nike Air Max 180 ‘Berlin’ is een ode aan de Berlijnse dance scene

Berlijn staat bekend om zijn vrije en continue bewegende stadscultuur. De Nike Air Max 180 ‘Berlin’ is dan ook geïnspireerd op de dance scene van deze wereld stad.

Iedereen die ooit in Berlijn is geweest kent de indrukwekkende aspecten van de stad. Berlijn kent een geschiedenis die altijd in beweging is geweest. Zijn verleden heeft de stad dan ook gemaakt tot waar het nu is. De Duitse stad staat dan ook bekend om de vrijheid en liefde in de clubcultuur. Het nachtleven is dan ook zeer populair onder feestgangers. Je kan er altijd terecht bij een leuk feest of een toffe club. Deze clubcultuur is nu weerspiegeld in de Nike Air Max 180.

Nike Air Max 180 ‘Berlin’

De sneaker komt in een colorway die bestaat uit de kleuren: Hyper Pink, Pure Platinum en Black. De basis van de sneaker komt dan ook in de lichte ‘Pure Platinum’ kleur, terwijl de ‘Hyper Pink’ kleur terug te vinden is op de hiel. De sneaker heeft ook nog een neon kleur groen die in de Air-Unit zit, en op de tong aanwezig is. Onder de zolen staan de teksten: UNITY en FREEDOM. De bewegelijkheid van de stad word weer gegeven met het ‘wave’ patroon dat op de tong en op het hiel stuk zit.

De sneaker heeft op Air Max Day al een release gehad bij een aantal Duitse shops, maar zal op zaterdag 30 maart nog een release krijgen. Enkel zullen alleen Sneakersnstuff en Nike de schoen nog online uitbrengen. Check hier onder snel alle foto’s en de nodige release info.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 180 Berlin 'Hyper Pink'

BV7487-001 · Prijs vanaf €238,-

Naar alle aanbieders

The Turnover