Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 1 SD ‘Brown’ en ‘Pearl’ droppen zaterdag 8 augustus 2020

5 augustus 2020 12:30
De Nike Air Max 1 SD ‘Brown’ en ‘Pearl’ droppen zaterdag 8 augustus 2020

Deze week is een week vol met hyped releases dat je goed onze Releasekalender in de gaten moet houden om up-to-date te blijven van alle aankomende releases. Zo staan er voor aanstaande zaterdag, 8 augustus, twee colorways op de Nike Air Max 1 SD op de planning! We hebben het natuurlijk over de ‘Brown’ en ‘Pearl’ colorways.

De Nike SNKRS App bestaat zaterdag 8 augustus 3 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Sneakerheads over de hele wereld zitten dagelijks op de app om de populairste exclusieve releases te bemachtigen. Er gaan enorm veel geruchten rond voor aankomende zaterdag over allerlei exclusieve restocks etc. We zullen het zaterdag allemaal meemaken…

Image by @solelove1

Nike Air Max 1 SD ‘Brown’ / ‘Pearl’ | DA4302-700 & DA4300-100

De colorways zijn zeer contrasterend van elkaar. Allereerst zullen we de ‘Brown’ colorway onder de loep nemen. Deze is namelijk verwerkt in een basis van bruin met hierop allerlei overlays die zijn verwerkt in verschillende tinten bruin. Dankzij de bruine tinten op het mesh/lederen bovenwerk krijgt de sneaker een luxueuze look. Achterop de hiel staat ‘8 8 20’ gegraveerd. Vanzelfsprekend is dit een knipoog naar het 3-jarige bestaan van de Nike SNKRS App.

In tegenstelling tot de ‘Brown’ colorway is de ‘Pearl’ colorway zeer licht van kleur en een stuk zomerser. De upper van de ‘Pearl’ colorway is voornamelijk samengesteld uit TPU materiaal. Dit zorg ervoor dat je door sommige panelen op de upper heen kan kijken. De mudguard die rondom het gehele bovenwerk loopt is zilver van kleur. Ook bij deze colorway word er achterop de hiel een knipoog gedaan naar de datum. Daarnaast staat er op het inlegzooltje ‘GOT ‘EM’. De sneaker word afgerond door een witte midsole en een doorzichtige outsole.

Image by @solelove1

Release

Beide colorways zullen op zaterdag 8 augustus 2020 droppen in de Nike SNKRS App. Scroll naar beneden voor afbeeldingen van de sneaker en houd Sneakerjagers goed in de gaten voor alle info wat betreft het 3-jarige jubileum van de SNKRS App.

Nike Air Max 1 SD 'Brown'

DA4302-700 · Prijs vanaf €264,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 SNKRS app

Nike Air Max 1 SD WMNS 'Pearl' - SNKRS Day 2020

DA4300-100 · Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 SNKRS app