Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 1 ‘Safari’ komt in ‘Summit White’

31 januari 2023 20:17
De Nike Air Max 1 ‘Safari’ komt in ‘Summit White’

Air Max Day staat weer voor de deur en dat is te merken! De afgelopen weken hebben we een aantal nieuwe colorways voorbij zien komen. Naast de terugkeer van de OG ‘Big Bubble’ hebben we ook een blik kunnen werpen op de ‘Design By Japan‘ en op een ontwerp met het legendarische ‘Shima Shima’ kleurenpalet. Nu in januari 2023, kunnen we de eerste beelden bekijken van de Nike Air Max 1 ‘Safari’ (Summit White).

De Nike Air Max 1 ‘Safari’ (Summit White) heeft een minimalistisch ontwerp met een opvallende ‘Safari’-print op de Swoosh en mudguard. Verder komt de sneaker bijna volledig in het wit leer. Om het ontwerp toch een vleugje kleur te geven is er een babyblauwe kleur aangebracht op de eyelets en het middelste gedeelte van de buitenzool.

Hieronder kun je alvast de aankomende Nike Air Max 1 ‘Safari’ (Summit White) in detail bekijken. Naar verwachting zal de sneaker in de komende maanden bij Nike en geselecteerde retailers gaan droppen. Benieuwd naar een exacte releasedatum? Vergeet dan niet om de Sneakerjagers release kalender in de gaten te houden!

Air Max 1 safari
Air Max 1 safari
Air Max 1 safari
Air Max 1 safari
Air Max 1 safari
Air Max 1 safari