Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Huarache ‘Toadstool’ komt er aan in de herfst van 2021

30 juli 2021 12:00
De Nike Air Huarache ‘Toadstool’ komt er aan in de herfst van 2021

In de loop van 2021 zijn er een hoop releases geweest van de Nike Air Huarache vanwege het dertig jarig bestaan van dit silhouet. OG’s, retro’s en collab’s zijn voorbij gekomen. In de herfst van dit jaar is het tijd voor een OG retro colorway uit 1992, namelijk de Nike Air Huarache ‘Toadstool’.

Door de terugkomst van verschillende retro colorways, kwam de lof voor het model terug. In 2000 had Nike een samenwerking met Stüssy die opnieuw releasde. De re-release van de welbekende ‘Scream Green’ colorway van dit silhouet maakte een hoop los bij de Huarache fans. Dit jaar zijn er ook een hoop nieuwe colorways voorbij gekomen, waaronder de ‘Bright Mango’.

Nike Air Huarache ‘Toadstool’ | DH8143-200

Het bovenwerk van de Huarache ‘Toadstool’ bestaat uit twee kleuren. Rondom de tenen en op de overlay in het midden bedekt een oud roze kleur de sneaker. De rest van het bovenwerk is samen met de zool in het zwart.

De branding op de tong is in het bruin, net als de veters. De branding op de hiel is in het zwart. Bekijk de beelden van deze nieuwe Huarache hieronder.

De Nike Air Huarache ‘Toadstool’ heeft nog geen officiële releasedatum, maar naar verwachting kunnen we dit paartje in de herfst van 2021 voorbij zien komen bij Nike en verschillende retailers. Ben jij benieuwd naar deze release en wil je hier niets over missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.

Nike Air Huarache 'Toadstool'
Nike Air Huarache 'Toadstool'
Nike Air Huarache 'Toadstool'