Newsfeed

De Nike Air Force 1 ‘Triple White’ is terug bij Sidestep

29 oktober 2021 10:55
De Nike Air Force 1 ‘Triple White’ is terug bij Sidestep

De Nike Air Force 1 ‘Triple White’ heeft een grote restock gekregen bij Sidestep in zowel mannenmaten als vrouwenmaten. Wilde jij nog jouw oude paartjes vervangen of heb je deze klassieker nog niet toegevoegd aan je collectie? Dan is dit jouw kans!

Nike Air Force 1 ‘Triple White’ | DD8959-100 & CW2288-111

De Air Force 1 is van origine een basketbalschoen en werd in 1982 voor het eerst op de markt gebracht. Al gauw werd het model opgepikt door sneakerfanaten en werd het een iconische schoen in de hiphop-scene. Sindsdien zijn er meer dan tweeduizend verschillende kleurenschema’s ontwikkeld.

De ‘Triple White’ colorway blijft aan de top, naar mening van een groot deel van de sneakercommunity. Dit komt omdat het paartje een schone uitstraling heeft en hierdoor makkelijk is te stijlen. Draag je een kleurrijke outfit of juist een geheel witte outfit? De Air Force 1 past er bij.

Deze witte sneaker is hierdoor vaak uitverkocht. De populariteit van het paartje stijgt. Gelukkig is de Air Force 1 nu weer op voorraad op de website van Sidestep. Mis deze kans niet.

Wil jij vaker het laatste nieuws in de sneakerwereld lezen? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten.

Nike Wmns Air Force 1 07 'Triple White'

DD8959-100 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 '07 'Triple White'

CW2288-111 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 'Triple White'
The Turnover