Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Shadow ‘Pistachio Frost’ komt eraan

6 maart 2020 14:43
De Nike Air Force 1 Shadow ‘Pistachio Frost’ komt eraan

De Nike Air Force 1 Pistachio komt eraan. De te gekke colorway heeft nog geen exacte releasedatum maar is nu al een favoriet. Het paartje zal naar alle waarschijnlijkheid dit voorjaar uitkomen. Lees snel verder voor meer informatie!

De Nike Air Force 1 Low Shadow is een sneaker die nog niet heel lang mee gaat. Wel zijn de verschillende colorways op dit model super populair. Dat kan ook niet anders want het is ook wel een te gek paartje. Deze sneaker is een eerbetoon aan alle vrouwen die een voorbeeld geven aan de opvolgende generatie. Dit is goed terug te zien op de sneaker, de details zijn namelijk dubbel. Zoals de dubbele Swoosh en de hogere zool.

Nike Air Force 1 Shadow ‘Pistachio Frost’ | Closer Look

De Nike Air Force 1 Shadow ‘Pistachio Frost’ bestaat uit pistache kleurige onderdelen. Alleen de Swoosh is wit gekleurd. Hierachter is een groene shadow Swoosh te zien. De Air branding op de zool verbindt de zool met het bovenwerk van de sneaker, dit is dezelfde kleur als de zool. De Air Branding staat dubbel afgebeeld op de sneaker. Ook op de heel is de Nike branding twee keer te zien, net zoals op de binnenzool. Deze tintjes op de sneaker zijn helemaal te gek voor de zomer!

De Nike Air Force 1 Pistiachio zal €120,- kosten. Een exacte releasedatum voor de Nike Air Force 1 Shadow ‘Pistachio Frost’ is er nog niet. De sneaker zal verkrijgbaar zijn bij 43Einhalb en geselecteerde Nike retailers. Houd daarom de releasekalender in de gaten en volg ons op social media. Zo blijf jij altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws. Bekijk de sneaker hieronder.


Nike Air Force 1 Shadow 'Pistachio Frost'

CW2655-001 · Prijs vanaf €218,-

Naar alle aanbieders
 Air Force 1 Pistiachio
 Air Force 1 Pistiachio
 Air Force 1 Pistiachio
 Air Force 1 Pistiachio
Images by: Nike