Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Shadow Claystone is nu verkrijgbaar

26 september 2020 10:06
De Nike Air Force 1 Shadow Claystone is nu verkrijgbaar

Na een hele hoop releases van verschillende colorways op de geliefde Nike Air Force Shadow, is het tijd voor een nieuwe colorway. Dat is de Nike Air Force 1 Shadow ‘Claystone’. Je zal op dit paartje niet hoeven wachten want je kan deze nu al scoren bij Nike.

De Nike Air Force 1 werd gedropt in 1980. Al hoewel de sneaker eigenlijk bedoeld was voor het basketbal, werd deze al snel buiten het veld gedragen. De Nike Air Force 1 Shadow is een van de nieuwste varianten op het klassieke Nike model. Zowel de Air Force 1 als de Shadow variant zijn niet meer weg te denken uit de sneaker wereld en beide modellen zijn momenteel razend populair.

Nike Air Force 1 Shadow ‘Claystone’ | CU5315-001

De Claystone colorway op de Air force 1 is super strak ondanks dat er veel gebeurt op het bovenwerk. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. Voor de zwarte basis van de sneaker is leer gebruikt. Op de verschillende overlays en lace panels wordt gebruik gemaakt van suède. Op de swoosh wordt echter wel weer leer gebruikt. De verschillende kleuren maken de sneaker helemaal compleet.

De geweldige Nike Air Force 1 Shadow ‘Claystone’ is vanaf nu verkrijgbaar voor €110,-. Met de onderstaande link kan je de sneaker meteen shoppen bij Nike. Wees er snel bij want het is nu al een erg geliefde colorway! Je kan de sneaker natuurlijk eerst nog even checken op onderstaande afbeeldingen. Houdt ons in de gaten op social media om geen een release te hoeven missen.

Nike Air Force 1 Shadow 'Claystone'

CU5315-001 · Prijs vanaf €113,-

Naar alle aanbieders
Air force 1 Shadow Claystone
Air force 1 Shadow
AF1 claystone
Air force 1 Shadow Claystone
Images by: Nike