Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 krijgt een ‘Grey Fog’ colorway

15 april 2020 14:01
De Nike Air Force 1 krijgt een ‘Grey Fog’ colorway

In de afgelopen jaren is de Nike Air Force 1 gegroeid tot een ware klassieker. Deze klassieker is door al die jaren in talloze colorways uitgebracht. Van rood, tot paars en hoe basic de kleur ook is, deze sneaker blijft een plaatje bij onze outfit. De Air Force 1 Type 2 is iets anders dan de klassieke Air Force 1 uit 1982, ontworpen door Bruce Kilgore. Op dit nieuwere model is een nieuwe colorway verschenen. De schoen komt deze keer in grijze tinten.

Nike Air Force 1 Type 2 ‘Grey Fog’ | CT2584-001

De naam verklapt het al, deze keer komt de Nike Air Force 1 Type 2 in een grijze colorway. Door het ‘niet standaard’ bovenwerk en verschillende accenten ontstaat er een Triple-Grey effect. Deze sneaker beschikt over verschillende materialen zoals leer en rubber. Op het teenprofiel bevinden zich rubberen overlays in het donkergrijs. Ook is er gebruik gemaakt van transparante materialen die terug te vinden zijn in de binnenkant van het bovenwerk. De handgeschreven logo’s op de middenvoet zorgen voor een handgemaakt effect. De rubberen midsole is donkergrijs en zorgt voor extra comfort tijdens het lopen. Op de tong zijn kleine rondjes met gaatjes erin te zien.

We verwachten dat de Air Force 1 Grey Fog dit jaar nog uitgebracht zal worden, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend. We verwachten dat deze rond de €140,00 zal kosten en verkrijgbaar zal zijn op Nike.com. Kun je niet wachten totdat deze er is en ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen!

Nike Air Force 1 Type 2 'Grey Fog'

CT2584-001 · Prijs vanaf €217,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Type 2 'Grey Fog'
Nike Air Force 1 Type 2 'Grey Fog'
Images by Nike