Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 komt in een nieuw ‘Indigo’ jasje

17 april 2020 19:19
De Nike Air Force 1 komt in een nieuw ‘Indigo’ jasje

Nike vond het tijd om de Nike Air Force 1 weer eens in een nieuw jasje te steken. De sneaker is namelijk weer in een nieuwe colorway verschenen. Deze keer krijgt de Air Force 1 een ‘Indigo’ effect met daarbij crimson accenten. Deze nieuwste Air Force Indigo Fog wordt dit jaar nog verwacht bij Nike.

De welbekende Nike Air Force 1 kwam voor het eerst uit in 1982 en is ontworpen door Bruce Kilgore. Door de jaren heen is de sneaker in ontzettend veel colorways verschenen. De sneaker valt niet meer te missen in onze wardrobe en stond zelfs op de tweede plek van best verkochte sneakers in Amerika.

Nike Air Force 1 Low ‘Indigo Fog’ | CK4383-001

Deze nieuwe Air Force ‘Indigo Fog’ heeft een kleurenpallet van wit, ‘Pure Platinum’, ‘Indigo Fog’ en als laatst ‘Crimson’. Met mesh op de zijpanelen, verschillende overlays van suède bovenop en een stevig witte rubberen zool, ben jij ready om je outfit compleet te maken! De suède overlays hebben een net iets andere kleur dan de mesh zijpanelen waardoor de schoen meer diepte krijgt. Daarbij hebben de Swoosh en de tong beiden als kleur pure platinum gekregen en beschikken zij over een gedetailleerd ‘Indigo’ effect. De sneaker wordt afgemaakt met vette crimson accenten. Deze kleur bevindt zich in de branding-logo’s op de heel en op de tong.

Er is nog geen releasedatum bekend van deze nieuwe Nike Air Force ‘Indigo Fog’. We verwachten dat deze in 2020 nog uitgebracht zal worden en verkrijgbaar zal zijn op Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €110,00. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker releases en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen!

Nike Air Force 1 Low 'Pure Platinum'

CK4383-001 · Prijs vanaf €380,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike